Kliminitiatie-AdventureDeze unieke ervaring biedt een perfecte gelegenheid om de wereld van het klimmen te verkennen, of je nu een beginnende avonturier bent of al wat ervaring hebt.

Onze professionele instructeurs staan klaar om je door een boeiende reis van klimontdekking te leiden, waarbij veiligheid, plezier en uitdaging centraal staan. Van het aantrekken van klimharnassen tot het trotseren van diverse klimroutes, deze dag belooft niet alleen een adrenaline-gevulde ervaring, maar ook een kans om je persoonlijke grenzen te verleggen en te groeien als individu.

Of je nu komt om je klimvaardigheden te verbeteren, teambuilding te bevorderen of gewoon een leuke dag in de buitenlucht wilt beleven, onze "Kliminitiatie-Adventure" is ontworpen om aan al deze verwachtingen te voldoen. Dus, trek comfortabele kleding aan, laat je avontuurlijke geest ontwaken, en sluit je aan bij ons voor een dag vol hoogtepunten en nieuwe hoogtes!

Deze activiteit wordt standaard op een outdoor klimwand georganiseerd. Indien gewenst of als het weer het niet zou toelaten kunnen we een indoor alternatief zoeken.


Meer info of een offerte?