Sportieve activiteiten

Of het nu gaat om mountainbiken door ruige terreinen, het overwinnen van uitdagende obstakels op een parcours, of het navigeren door onbekende paden tijdens een oriëntatierace, onze sportieve activiteiten zijn ontworpen om niet alleen de fysieke conditie van jouw team te verbeteren, maar ook de onderlinge verbondenheid te versterken. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige omgeving terwijl ze teamleden aanmoedigen om grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en gezamenlijk successen te vieren.

a person walking on a rock in the woods

Team Trailrun Challenge


Een trailrun met teamuitdagingen onderweg. Uitdagingen op verschillende punten, zoals het oplossen van raadsels, het overwinnen van obstakels of het voltooien van groepsopdrachten. Dit bevordert niet alleen de fysieke conditie maar ook de samenwerking en het vermogen om als team obstakels te overwinnen.  

Ontdek meer


Mountainbiken


Een avontuurlijke mountainbiketocht. Het uitdagende terrein en de wisselende hoogtes zullen niet alleen de fysieke kracht testen, maar ook het vertrouwen tussen teamleden vergroten. Wij zorgen voor professionele begeleiding om de veiligheid te waarborgen.  

Ontdek meer

two person riding on mountain bike

ElliptiGO


Omarmen vernieuwende manieren van avontuur en lichaamsbeweging. Stap uit je comfortzone en ervaar het unieke plezier van onze ElliptiGO Avontuurlijke Ritten - een combinatie van sport, avontuur en natuurlijke ontdekkingen. Of je nu een beginner bent of een ervaren ElliptiGO-rijder, wij bieden een onvergetelijke ervaring die je hart sneller doet kloppen.

Ontdek meer


Sneeuwactiviteiten 


Ontdek een uitgebreide selectie opwindende, uitdagende en gezellige groepsarrangementen. Of je nu de piste wilt trotseren, op zoek bent naar avontuur of gewoon wilt genieten van een ontspannende activiteit.

Ontdek meer


Kliminitiatie-Adventure


Onder leiding van ervaren instructeurs bieden we een onvergetelijke dag vol uitdagingen, teambuilding en avontuur. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze dag belooft adrenaline, plezier en groei. Trek je avontuurlijke schoenen aan en kom met ons mee voor een dag vol hoogtepunten en nieuwe hoogtes!

Ontdek meer