Oriëntatie fietsrally

a group of people riding bikes down a road


Duik in een spannende Oriëntatie Fietsrally waar navigatie, teamwork en avontuur samenkomen. Deze unieke activiteit is ontworpen om niet alleen de fysieke conditie van het team te testen, maar ook de samenwerking en oriëntatievaardigheden te versterken.   • Checkpoint Opdrachten:

Verschillende checkpoints op strategische locaties langs de route. Bij elk checkpoint moeten teams specifieke opdrachten voltooien, zoals het oplossen van puzzels, het beantwoorden van vragen of het uitvoeren van teamuitdagingen. Dit zorgt voor variatie en stimuleert het team om als een geheel te functioneren.


  • Oriëntatie Uitdagingen:

Oriëntatie-uitdagingen in de rally, zoals het vinden van coördinaten, het bepalen van afstanden en het herkennen van natuurlijke oriëntatiepunten. Dit vereist een nauwkeurige samenwerking en communicatie tussen teamleden om de juiste route te volgen.


  • Tijdsdruk en Competitie:

Teams kunnen extra punten verdienen door de rally binnen een bepaalde tijd te voltooien. Dit moedigt teams aan om efficiënt te zijn en samen te werken onder druk.De Oriëntatie Fietsrally van Hermes Outdoor Events is niet alleen een fietsavontuur, maar ook een ontdekkingsreis waar teamleden hun oriëntatievaardigheden kunnen aanscherpen en tegelijkertijd de teamcohesie versterken. Durf de uitdaging aan te gaan en navigeer met jouw team naar succes in de Oriëntatie Fietsrally!


Meer info of een offerte?