Teambuilding

Onze teambuildingactiviteiten zijn ontworpen om niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke banden binnen jouw team te versterken. Van uitdagende groepsopdrachten tot vertrouwensverhogende activiteiten, we bieden een breed scala aan teambuildingervaringen die zorgen voor een positieve dynamiek en een gezamenlijke focus. Laat Hermes Outdoor Events je team inspireren, motiveren en verenigen in een omgeving waar plezier en teamwork samenkomen. Ontdek de kracht van samenwerking in de buitenlucht en investeer in de groei en cohesie van jouw team.

Escape the Wilderness / Oriëntatie Challenge

Een avontuurlijke variant op de populaire escape room-ervaring, waarbij teams samenwerken om uit een denkbeeldige wildernis te ontsnappen door het oplossen van raadsels, het voltooien van opdrachten en het overwinnen van obstakels.

Ontdek meer

close-up photography of map

person's left hand

Teambuilding Olympiade


Een leuke en competitieve dag vol met sportieve uitdagingen en teamspellen. Van touwtrekken tot bouwopdrachten en van teamquizzen tot estafetteraces, de Teambuilding Olympiade zorgt voor een gezonde dosis competitie en teamgeest.

Ontdek meer


Oriëntatie Fietsrally 

Een fietsrally waarbij teams een vooraf bepaalde route moeten volgen met behulp van kaarten, aanwijzingen en coördinaten. Onderweg kunnen ze checkpoints bereiken en opdrachten voltooien om punten te verdienen. Dit bevordert niet alleen samenwerking, maar ook oriëntatievaardigheden.

Ontdek meer

a group of people riding bikes down a road

Wim Hof Workshop 

Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je eigen innerlijke kracht te ontdekken?

Ontdek de kracht van ademhaling en koude training.

Ontdek meer