Escape the wilderness / Oriëntatie Challenge

close-up photography of map


Bereid je voor op een opwindende en meeslepende Escape the Wilderness-ervaring, waar teamwork en strategisch denken samenkomen in een uitdagende omgeving. Bij deze avontuurlijke activiteit worden teams geconfronteerd met de uitdaging om samen te werken en te ontsnappen aan een denkbeeldige wildernis. De missie is om gezamenlijk puzzels op te lossen, opdrachten te voltooien en obstakels te overwinnen om de weg terug naar de beschaving te vinden.


Bij de Escape the Wilderness-activiteit gaan teams  op verkenning uit in een buitenomgeving, waar verschillende stations hen uitdagen met unieke opdrachten en raadsels. De teams moeten slim samenwerken, effectief communiceren en hun middelen strategisch inzetten om de uitdagingen te overwinnen en de eindbestemming te bereiken.


De activiteit wordt begeleid door ervaren instructeurs die niet alleen zorgen voor de veiligheid, maar ook aanwijzingen geven wanneer teams vastlopen. De nadruk ligt op het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden, het bevorderen van communicatie en het versterken van de onderlinge band tussen teamleden.


Deze activiteit is niet alleen een spannend avontuur, maar ook een krachtige metafoor voor de uitdagingen waarmee teams op de werkvloer te maken krijgen. Het is de perfecte manier om teamleden uit hun comfortzone te halen, samen doelen te bereiken en een blijvende, positieve impact te creëren op de teamdynamiek. Durf jij de wildernis te trotseren en te ontsnappen met jouw team? Ontdek het met Escape the Wilderness van Hermes Outdoor Events!


Meer info of een offerte?