Trailrunning challenge

a person walking on a rock in the woods


Trailrunning als activiteit biedt een unieke combinatie van fysieke uitdaging, teamwork en de opwinding van trailverkenning. 


  • Team trailrun challenge:

Een trailrun met teamuitdagingen onderweg. Op verschillende punten staan uitdagingen, zoals het oplossen van raadsels, het overwinnen van obstakels of het voltooien van groepsopdrachten. Dit bevordert niet alleen de fysieke conditie maar ook de samenwerking en het vermogen om als team obstakels te overwinnen.

  • Trailrun oriëntatie race:

Combineer trailrunning met een oriëntatierace. Teams krijgen kaarten en coördinaten en moeten samenwerken om checkpoints te vinden tijdens het trailrunnen. Dit bevordert niet alleen fysieke fitheid maar ook communicatie en strategisch denken.


Trailrunning als activiteit stimuleert niet alleen de fysieke gezondheid van teamleden, maar bevordert ook teamcohesie, communicatie en het vermogen om gezamenlijk doelen te bereiken. Het avontuurlijke karakter van trailrunning draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor het hele team. We zorgen ervoor dat de moeilijkheidsgraad van de trailrun aangepast is aan de conditie van de deelnemers en dat er voldoende aandacht wordt besteed aan veiligheidsmaatregelen.


Meer info of een offerte?