Mountainbiken

two person riding on mountain bike


Ga de uitdaging aan en dompel je team onder in een opwindend avontuur. Deze activiteit biedt niet alleen de mogelijkheid om de fysieke grenzen te verkennen, maar ook om samenwerking, communicatie en teamgeest te versterken.   • Team Challenges op de Mountainbike Trail:

Uitdagende parcours en teamgerichte uitdagingen op verschillende punten langs de mountainbikeroute. Dit kunnen behendigheidsoefeningen zijn, teamwork-gerelateerde taken of zelfs het gezamenlijk overwinnen van obstakels. Teams moeten samenwerken om deze hindernissen te trotseren.


  • Mountainbike Oriëntatie:

We voegen een oriëntatie-element toe aan de mountainbike-ervaring. Geef teams kaarten met routeaanwijzingen, en laat ze samen navigeren door de mountainbikeroute. Dit vereist niet alleen fysieke inspanning maar ook effectieve communicatie en strategisch denken.


  • Relaisraces en Team Sprints:

Relaisraces of team sprints op specifieke secties van de route. Dit bevordert een gezonde competitie en moedigt teams aan om samen te werken om de snelste tijden neer te zetten.
Mountainbiken bij Hermes Outdoor Events is niet alleen een adrenaline-gevuld avontuur, maar ook een kans voor teamleden om elkaar beter te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en gezamenlijk successen te vieren. Durf met jouw team de paden te verkennen en samen de top van teamcohesie te bereiken!


Meer info of een offerte?