Sneeuwactiviteiten


Er is breed scala aan groepsarrangementen die variëren van opwindende uitdagingen tot gezellige ontspanning. Of je nu de pistes met volle moed wilt bedwingen, op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, of simpelweg wilt genieten van een relaxte borrel, er is voor elk wat wils.


Voor de avontuurlijke geesten bieden we mogelijkheden om de piste met vertrouwen te trotseren, met uitdagende activiteiten die het adrenalinepeil verhogen. Denk hierbij aan spannende afdalingen, uitdagende snowboardparcoursen of andere opwindende sneeuwervaringen.


Als je op zoek bent naar een meer ontspannen sfeer, hebben we ook arrangementen die perfect passen bij een gezellig samenzijn. Geniet van een rustige afdaling gevolgd door een heerlijke borrel in een sfeervolle omgeving, waar je kunt napraten en ontspannen na een dag vol winterse activiteiten.


Of je nu een doorgewinterde skiër bent, een beginner die de basis wil leren, of gewoon op zoek bent naar een gezellige tijd met vrienden of collega's, onze gevarieerde groepsarrangementen bieden voor ieder wat wils. 


Meer info of een offerte?