Outdoor oriëntatie challenge

three person pointing on map near street during daytime


Betreed de wereld van avontuurlijke ontdekking met onze Outdoor Oriëntatie Challenge, een meeslepende speurtocht die niet alleen de navigatievaardigheden van je team op de proef stelt, maar ook de samenwerking en communicatie naar een hoger niveau tilt. Het avontuur begint met een korte oriëntatietraining, waar teams worden voorzien van kaarten, kompassen en andere hulpmiddelen om hen te begeleiden tijdens de uitdaging.


Teams worden vervolgens uitgedaagd om hun weg te vinden door diverse terreinen, waarbij ze checkpoints moeten lokaliseren en specifieke opdrachten moeten voltooien. Het oplossen van raadsels, het inschatten van afstanden en het nemen van strategische beslissingen zijn cruciaal voor het succes van de Outdoor Oriëntatie Challenge. De activiteit kan worden aangepast aan de moeilijkheidsgraad die past bij de ervaring en vaardigheden van het team.


Tijdens de speurtocht wordt niet alleen het vermogen van het team om gezamenlijk doelen te bereiken getest, maar ook de leiderschapskwaliteiten van individuele teamleden. De uitdagingen vereisen een nauwkeurige samenwerking en constante communicatie om obstakels te overwinnen en de juiste koers te behouden.


Deze activiteit biedt niet alleen een unieke gelegenheid om de natuurlijke omgeving te verkennen, maar ook om de teamgeest te versterken en het vertrouwen binnen het team te vergroten.


Met de Outdoor Oriëntatie Challenge van Hermes Outdoor Events leg je niet alleen een speurtocht af, maar ook een reis naar verbeterde samenwerking, communicatie en teamcohesie. Durf de uitdaging aan te gaan en ontdek de kracht van oriëntatie in de buitenlucht met jouw team!


Meer info of een offerte?